After School Degețica

Our children more precious than any pearl

Activități

Activitati la After School Degetica

Pe lânga rolul părinţilor de a pune bazele formării copilului ca şi adult, considerăm că un alt rol important îl au sociabilitatea, autocunoaşterea şi intercunoaşterea relaţională. Jocul, pentru copil, reprezinta principala activitate prin care acesta se dezvolta fizic si psihic. Totodata, prin joc, copii reusesc sa exploreze lucrurile ce il supara sau sunt apasatoare pentru el, il ajuta sa isi deblocheze si sa isi exprime sentimentele si emotiile. After School Degetica va asteapta cu nenumarate activitati precum: Petreceri tematice, Activitati sportive, Spectacole, Excursii si momente de relaxare, Jocuri competitive, Vizite la obiective turistice, Drumetii, Clubul de lectura, Targul de Martisor, Karaoke, Splash vedetute la apa, Happy 4th July, Atelierul lui Mos Craciun, Serbari

Efectuarea temelor si consolidarea cunostintelor

Acordam o foarte mare atentie efectuarii temelor. Cadrele noastre didactice folosesc metode diferite prin care cei mici sunt indrumati sa-si faca temele in mod responsabil.

Consideram deosebit de important in verificarea cunostintelor acumulate, testarea periodica a copiilor sub diverse forme de teste, astfel incat sa nu simta presiunea unui examen.
Rezultatele sunt analizate si sunt prezentate parintilor, asa incat acestia sa aiba mereu o imagine reala a evolutiei fiecarui copil in parte.

Petreceri tematice

Ne alegem cu multa responsabilitate actiitatile de divertisment tinand cont de ceea ce le place celor mici. Astfel, unele activitati care ii distreaza pe unii copii pot fi plictisitoare pentru altii.
Se poate ca o petrecere amuzanta pentru fete sa nu le para la fel baietilor. Cu atat mai mare este provocarea cand avem de organizat o petrecere la care sa se distreze cu totii.

Activitati sportive

Participarea la activitati sportive macar de doua-trei ori pe saptamana aduce beneficii fizice si psihologice deloc de neglijat, fiind una dintre cele mai eficiente metode de combatere a stresului. 
In plus, activitatea fizica ii ajuta pe copii sa gandeasca pozitiv, sa fie mai fericiti si sa socializeze mai usor cu cei din jur La Degetica After School, copiii participa la cursuri de inot si initiere in tenis. 
Ne mandrim ca o parte din copilasii nostri au fost selectionati in echipa de polo pentru copii a Stelei, precum si indrumati catre tenisul de performanta. 
Atunci cand vremea ne permite organizam intre copilasi meciuri de fotbal, badmington,baschet, volei.

Spectacole

Avem nevoie de activitati distractive pentru cei mici. O lista de tot felul de locuri si activitati pe care le facem cu copiii pe timp de vara si iarna cum ar fi: 

 • Muzeul Antipa
 • Teatrul Tandarica
 • Teatrul Ion Creanga
 • Lumea lui Momo
 • Muzeul de Geologie
 • Muzeul Cailor Ferate Romane
 • Tapusele
 • Therme
 • Opera Comica pentru Copii
 • Casa Experimentelor

Excursii si momente de relaxare

Oricât de silitor ar fi un copil şi oricât de multă putere de muncă ar avea, el nu poate să înveţe toată ziua. 
O lectură interesantă, un film sau o piesă bună, vizite la muzee şi expoziţii, jocuri şi sporturi , muzică, pictură şi modelaj, sunt tovarăşii buni de odihnă şi distracţii.

Jocuri competitive

Nu exista copil care sa nu-si doreasca sa se joace.
Misiunea noastra este sa le punem la dispozitie in permanenta jocuri care sa le evidentieze aptitudinile, sa le dezvolte simturile, prin care sa isi controleze emotiile. Important este ca, la sfarsitul jocurilor, fiecare dintre ei sa iasa un invingator.

Vizite la obiective turistice

Avem nevoie de activitati distractive pentru cei mici. O lista de tot felul de locuri si activitati pe care le facem cu copiii pe timp de vara si iarna cum ar fi: 

 • Muzeul Antipa
 • Teatrul Tandarica
 • Teatrul Ion Creanga
 • Muzeul de Geologie
 • Muzeul Cailor Ferate Romane
 • Tapusele
 • Therme
 • Opera Comica pentru Copii
 • Casa Experimentelor

Drumetii

Prin drumetie alaturi de After School Degetica descoperi lumea si te descoperi pe tine insuti.
O calatorie se masoara cel mai bine in prieteni.
Prieteniile sunt cu atat mai durabile cu cat activitatile desfasurate in comun sunt mai numeroase. Aici cu siguranta un loc fruntas il ocupa druetiile alaturi de prieteni.

Clubul de lectura

Știi sentimentul: de-abia ai terminat o carte și parcă ai vrea să vorbești cu cineva despre ea. Să spui, să dezbați, să vezi cum a mai fost receptată, să primești confirmări sau, pur și simplu, să-ți recunoști simțirile în ceea ce zic ceilalți despre cartea respectivă. Împarți cărți cum împarți muzică și filme și e o magie incredibilă când ajungi să fii pe aceeași lungime de undă cu o altă persoană care are aceleași păreri despre volumul tocmai citit.

Targul primaverii

Ne bucuram sa intampinam in fiecare an primavara, marcam acest eveniment asa cum se cuvine: creativitate, culoare, manute dibace. Suntem incantati sa ne fiti oaspeti la Targul de Martisor.

Karaoke

Toti copiii au talente ascunse. Hai sa le descoperim impreuna la Degetica karaoke.

Splash vedetute la apa

Happy 4th July

Un alt prilej in care sa putem da frau liber imaginatiei, sa invatam lucruri frumoase despre cel mai puternic stat al lumii si de ce nu sa ne rasfatam cu un bol mare de floricele.
Happy 4-th July

Atelierul lui Mos Craciun

Stimulam aptitudini şi deprinderi creative, oferindu-le copiilor oportunitatea de a lucra în echipă, într-un ambient festiv, sub îndrumarea cadrelor didactice, în cadrul Atelierului lui Moș Crăciun.

Petreceri si Serbari

Degețica After School © 2011

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi informatii despre After School Degetica